Catering till födelsedagsfesten

Inte lång tid kvar till min födelsedag nu, ska bli roligt. Jag tänkte för en gångs skull faktiskt ha ett ganska stort firande, fyller ju faktiskt 25 så tycker att jag då har rätt att vilja fira det lite extra. Så tänker att jag ska bjuda både vänner och släktingar på samma fest, brukar annars dela upp det. Men nu blir det alla som får vara med på samma. Tänkte dessutom beställa catering för att slippa laga maten själv, vilket ska bli otroligt skönt. För samtidigt som det är lite roligt att laga mat själv så blir det även lite jobbigt och väldigt tidskrävande att laga så mycket mat som krävs för en stor födelsedagsfest.

Bakverken tänker jag dock att jag ska fixa själv, men är inte säker på om det bli så. Vet att Mörlanda Livs gör tårtor och sådant också så om jag känner mig lite lat så kanske jag tar och beställer komplett catering från dem i Alingsås med både huvudrätt och efterrätt. Har haft huvudrätter från deras catering i Alingsås tidigare och den är faktiskt riktigt bra. Men efterrätterna vet jag ingenting om, men tänker att de antagligen är goda de också.

Det enda jag inte riktigt kan bestämma mig för är om jag ska ta varm eller kall catering, för Mörlanda Livs har ju båda. Det är nästan godare med varm men gästerna kommer antagligen inte att komma samtidigt utan det ska vara drop-in och för att de som kommer senare ska slippa äta mat som kallnat kanske det är bättre med ett kallt smörgåsbord.