Catering på festen

Äntligen är det dags för min 40-årsdag. Det skall bli så roligt eftersom jag kommer både att ha ett vanligt kalas och ha en fest efteråt. Kalaset kommer jag ha hemma hos mig i Älmhult och då kommer jag beställa mat från ett företag som håller på med catering i älmhult. Maten består av goda smörgåstårtor och annat smått och gott när det kommer till plockmat, allt för att mina gäster skall bli så nöjda som möjligt. Vem kan säga nej till en riktigt god smörgåstårta som catering 😉 Jag hoppas verkligen att jag kommer att få en hel del fin presenter också.

På kvällen sedan så kommer jag att fortsätta med partaj och klackarna i taket. Jag kommer att ha trubadur, massor av alkohol och en inhyrd diskjockey som skall avsluta in på småtimmarna. Jag känner mig otroligt laddad inför denna kväll och hoppas på att det kan bli en kväll som man minns länge, länge. Eller kanske inte minns om man får tillräckligt med alkohol, hahaha.

Oavsett så kommer jag att skriva en uppföljning på denna dag som ni kommer att få läsa lite längre fram…