Catering i Lidingö

Hej alla härliga läsare, hoppas att allt är bra med er! Ni är många som har frågat mig kring min födelsedagsfest som höll hus i helgen, och i dagens inlägg tänkte jag dels skriva om just det men även också om Catering för er som befinner er på Lidingö. Det var nämligen så att vi under denna fets fick hjälp utav Holmbergs Restaurang & Catering AB, som vi anlitade, då vi kände att Catering var en bra idé för just denna tillställning. Jag bjöd nämligen in runt 40 personer till min fest, vilket var alldeles för många för att kunna laga mat på egen hand till festen, enligt mig. Dessutom har Holmbergs Restaurang & Catering AB en väldigt fin festlokal, vilket även det kändes väldigt roligt. Jag ville helt enkelt inte behöva fokusera på att laga mat till alla gäster under hela festen, då det kändes som ett väldigt stort projekt.

Det blev hur som helst en väldigt lyckad kväll, mycket tack vare Holmbergs Restaurang & Catering AB. Jag kunde nu denna kväll släppa mitt fokus på maten och istället njuta av att kunna umgås och ha roligt med släkt och vänner. Det kändes även så härligt att kunna sätta sig ner och tillsammans med resten av gästerna kunna njuta av vällagad och god mat, lagad av professionella och kunniga kockar. Vi fick som ni säkert förstår hur bra hjälp som helst med min födelsedagsfest, och jag kommer definitivt att vända mig till Holmbergs Restaurang & Catering AB när det är dags för nästa tillställning av något slag. Jag vill verkligen tipsa er som befinner er i Täby, Lidingö, Danderyd eller Stockholm med omnejd att vända er till just Holmbergs Restaurang & Catering AB när ni behöver hjälp med Catering till någon typ av fest eller tillställning. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt härlig dag, så hörs vi snart igen!