Vegetariska restauranger på Östermalm

Hoppas att ni alla har haft en bra helg, det har i alla fall jag. Det har varit väldigt lugnt, det enda jag har gjort är att jag var ute med några av mina närmast vänner på en restaurang på Östermalm i lördags. Var på Två Små Svin, som förövrigt är en otroligt bra restaurang som jag starkt kan rekommendera om ni är på Östermalm och vill ha en restaurang där ni både kan dricka öl och vin samt äta gott.

Vi brukar framförallt börja våra kvällar på Två Små Svin, genom att äta det de har speciellt för dagen och dricka vin. Mina kompisar, som är vegetarianer hela bunten utom en som till och med är vegan, tycker att det är otroligt bra eftersom det finns så mycket för dem att välja på. För på många andra restauranger så finns det inte alltid så många olika rätter att välja mellan, så då får de bara ta det som finns. Men på Två Små Svin så finns det nästan lika många vegetariska rätter som det finns vanliga. Och de har även några veganska rätter att välja mellan också.

Jag har ingenting emot vegetariska, tycker att det är väldigt gott och brukar äta det hemma ibland. Men ofta när jag går på restaurang så brukar jag föredra att äta kött, men inte på Två Små Svin, där brukar jag variera mig lite för det är en av de få ställena här på Östermalm som jag faktiskt tycker har lika goda vegetariska som vanliga kötträtter.