Badrumsrenovering utifrån en restaurangs badrum

Var ute och åt på en restaurang här om veckan på kvällen och så stannade vi kvar i bardelen sent på kvällen och en bit in på natten. Tänkte inte så värst mycket på restaurangens inredning i övrigt, kan inte säga att den var så värst fint, eller det var fint men absolut ingenting speciellt med det. Men det fina var när jag fick in i badrummet för att gå på toaletten och de hade ett helt otroligt fint badrum. Det gjorde mig sugen på att åka hem, ringa Guba Bygg, och få gjort en badrumsrenovering hemma i min lägenhet där och då. De hade verkligen gjort det hur snyggt som helst.

Kaklet var i snygga mönster och så hade de matchat färgerna med varandra helt perfekt. Nu måste jag även vara ärlig och erkänna att jag nu inte riktigt kommer ihåg hur det såg ut. Jag vet att jag tyckte att det var väldigt snyggt. Och jag vet att det var lite brun och grönaktigt. Men jag hade nog druckit lite för mycket för att jag nu ska kunna komma ihåg exakt hur fint det såg ut och hur det var. Därför tänker jag att innan jag får för mig att anlita Guba Bygg för badrumsrenovering så kanske jag ska gå tillbaka till restaurangen en dag och se hur det ser ut. Och tycker jag fortfarande att badrummet är väldigt fint så får jag helt enkelt göra så att jag tar massa kort på det och de delarna som kan passa hos mig de får jag se till att fixa med badrumsrenoveringen.