Var ute och åt med tjejerna igår på restaurang Robins Burger & Steak. Åhh, det är så gott. Det har blivit till en tradition att vi går dit varje gång vi ska hålla oss i Jönköping och gå ut. Ganska ofta brukar vi ändå åka till Göteborg och gå ut där, för en i gänget bor där så då brukar vi sova över hos henne också, men annars när vi alla är hemma i Jönköping och ska äta något så går vi till Robins Burger & Steaks restaurang. De serverar burgare, hemmagjorda, som känns så fräscha. Och så har de vegetariska burgare också, vilket ger dem väldigt pluspoäng.

Var i alla fall väldigt kul att träffa tjejerna igen igår och bara sitta och prata. Vi har inte kunnat träffas alla på nästan tre månader nu, alla har haft fullt upp med sitt, resor och jobb och liknande under sommaren. Har självklart träffat nästan alla av dem för sig vilket är kul, men det är ändå väldigt kul de gånger där det faktiskt fungerar att dra ihop hela tjejgänget och umgås så att det blir som förr. Det är ingenting jag säger nej till, verkligen inte.

Jag rekommenderar verkligen Robins Burger & Steak om det är någon av er som bor i Jönköping också. Eller om ni helt enkelt bara har vägarna förbi, hälsar på någon eller är på shopping i A6 center, och vill ha en bra restaurang att äta. De har även många goda tilltugg, utöver sina goda burgare, så det går att få ganska bra variation på det också.